Denne puffen hekler du på en helg!

Denne puffen hekler du på en helg!

Denne tøffe puffen kan sette prikken over i’en og kan brukes som fotskammel, sittepute eller til og med et lite bord. Heklede og strikkede tilbehør i leiligheten skaper en varm og lun følelse. Om du akkurat er ferdig med et knotete prosjekt, eller om du er nybegynner, kan et relativt ukomplisert puff-prosjekt være midt i blinken. Med tykt garn og heklenål på rundt 9, er dette et prosjekt selv den tregeste kan fullføre på en helg. Puffen kan selvsagt også strikkes.

Resirkulert garnhoooked-zpagetti-zp002-003

Til puffen brukes ofte garntypen Hooked Zpaghetti, populært også kalt «t-skjortegarn». Zpaghetti er et unikt vevet båndgarn av lekker, resirkulert bomull. Garnet er
framstilt av rester fra mote- og tekstilindustrien, og er det perfekte garn for alle strikkere og heklere som bryr seg om miljøet. Garnet består av 92 % resirkulert høykvalitetsbomull og 8 % andre gjenbruksfibre.

Ettersom Hooked Zpagetti er laget av restmaterialer fra moteindustrien er farger og mønstre alltid stilsikre, men av samme grunn kan både farger og mønstre variere endel fra rulle til rulle. Dette gjør hver garnkolleksjon til en unik og spennende opplevelse, i de nyeste og mest trendy farger og mønstre fra den europeiske moteindustri.

Her får du Puff-oppskriften GRATIS

 

 

Grey living! #livingroom #livingroominspiration #pouf #blue #candles #book #art #lamp #welovewestwing #interiorlover #getinspired Et bilde publisert av Westwing Home & Living GmbH (@westwingde)

 

Matchende tilbehør

Du kan skape en rød tråd i interiøret ved å matche med en heklet pute eller et pledd i samme garntype og farge som puffen. Dersom det ikke passer seg å ha en puff hjemme hos deg, er ikke for tidlig å begynne på julegavene. En hjemmeheklet og trendy puff er en helt unik bursdags- eller julegave til noen du er glad i.   

Oppskriften får du gratis her.

 

Se alle fargene du får Hoooked Zpagetti i.