Nå gjør du kupp på høstgarnet

Nå gjør du kupp på høstgarnet

Det er på tide å sette i gang høstens store strikkeprosjekt.

Høsten nærmer seg med store skritt, selv om solen fortsatt varmer på kvelden i store deler av landet. Har du tenkt å kaste deg over strikkebølgen og strikke noe varmt til høsten og vinteren? Det er bare å ta frem strikkepinnene, handle litt mykt og deilig garn, og sette i gang med høstens første strikkeprosjekt.

Akkurat nå kan du gjøre et kupp på kvalitetsgarn og spare opptil 35 prosent. Woolspire har satt ned prisene på mange godbiter fra kjente garnleverandører. Du finner tilbudene her

Vi i Strikkemagasinet har plukket ut noe av våre vaforitter.

Mayflower – 1 Class

1 Class er det helt perfekte strømpegarn. I en klassisk blanding av 75% ull og 25% polyamid blir sokker strikket med 1 Class fra Mayflower varme og slitesterke ullstrømper. Du kan velge mellom 30 ulike farger her.

mayflower-1-class

Mayflower – Easy Care Classic

Easy Care Classic er et klassisk ullgarn i 100% ren ny ull, som kommer i vakre, klare farger. Garnet er velegnet til både plagg og tilbehør og er helt perfekt til mønsterstrikk. Det kommer i 35 ulike farger.

Du kan se litt nærmere på garnet her

easy care

Drops – Kid-Silk

Kid-Silk er et luksuriøst garn i en eksklusiv blanding av 75 % mohair og 25% silke. Garnet er fantastisk mykt og svevende lett, og det har et flott og sofistikert fargespekter. Det superlekre garnet kan brukes alene, men kan også med fordel strikkes sammen med andre garnkvaliteter. Kid-Silk er perfekt til både florlette sjal, lune skuldervarmere og feminine strikketopper.

Du finner garnet her

drops

 

Du Store Alpakka – Mirasol

Mirasol er et klassisk hverdagsgarn i 100 % alpakka, som passer perfekt når du skal strikke varme og slitesterke bruksklær til både små og store. Garnet finnes i flere vakre farger – både ensfargete og melerte varianter.  Mirasol er oppkalt etter en ung indianerjente fra Andesfjellene, og når du kjøper dette garnet gir du samtidig 3 kr. til Mirasol-prosjektet og byggingen av skoler i Andes. 

alpakka

 

Stort utvalgt av garn på nett

På Woolspire finner du et fantastisk garnutvalg – fra eksklusive luksusmerker fra Italia og Sveits, til klassisk og trendy garn fra lokale garnleverandører. Du kan finne dine favoritter blant merkene du kjenner og elsker – som Lana Grossa, Du Store Alpakka og Mayflower. Du kan samtidig prøve noe nytt og spennende garn – hva med noe fra Schulana, Lanecardate eller Lamana? Varm ull, pusete mohair, nydelig silke, fargerik bomull, deilig angora – her finner du det hele.

Sjekk også tilbudene her

 

Inspirasjon til høstens strikkeprosjekt

Trenger du inspirasjon til høstens strikkeprosjekter, kan du ta en titt i Woolspires’s store samling av strikke- og hekleoppskrifter. Her finner du alle typer oppskrifter – fra baby- og barneoppskrifter, oppskifter til både menn og kvinner, samt oppskrifter til kjæledyr og interiør. Du kan velge mellom det nyeste og det trendy, og det klassiske og tradisjonelle fra fantastiske merker og designere. 

Sjekk det store samlingen av strikkeoppskrifter her.

Da var høstens strikkeprosjekt i gang! #skappelstrikk Slenger du deg på @kristinedavanger ? ☺

Et bilde publisert av Elisabeth Veseth Kristoffersen (@elisabeth_vk)

 

Høstgarderoben vokser #høststrikk #guttestrikk #sandnesgarn #merinoull #ullergull #instaknit #knit #strikkedilla #klompelompe #baggy Et bilde publisert av marthe julie vollan (@marthejulievollan)

Litt #egostrikk mot slutten av ferien. #klarforhøst

Et bilde publisert av @knitspirated

Mariusgenser #strikketgenser #tradisjon #norge #1953 Et bilde publisert av @vegardgasvik

HøstFiN#strikk#strikketgenser#ønskermeg

Et bilde publisert av Marita-Norway-Fr.stad-Spain (@maritahg81)

Sjekk det store samlingen av strikkeoppskrifter her.