Trendy design møter eksklusivt garn

Trendy design møter eksklusivt garn

Lala Berlin har igjen designet for Lana Grossa.

Motemerket Lala Berlin har som ingen andre klart å fange den tyske hovedstads unike og urbane uttrykk i sine vakre kolleksjoner. Det er ultra-trendy og feminint, men samtidig enkelt og brukervennlig. Denne vinteren møter det hippe Berlin det kvalitetsbevisste Bayern i Lala Berlins kolleksjon for den tyske garnprodusenten Lana Grossa.

Lana Grossa er en Bayern-basert og familiedrevet garnprodusent med fokus på bærekraft og dyrevelferd, og de er kjent for sitt sofistikerte kvalitetsgarn i lekre farger og naturlige materialer. Så møtet mellom den berlinske motedronningen og den bayerske garnkonge var jo bare nødt til å bli en suksess.

LanaGrossa

 

Kvinnen bak Lala Berlin heter Leyla Piedayesh, men er mest kjent som Lala. Da hun i 2004 lanserte sin aller første kolleksjon var det ren strikk på menyen. Så vinterens sammarbeid mellom Lala Berlin og Lana Grossa kommer kanskje ikke som noen stor overraskelse på dem som har fulgt motemerket fra starten. Men det er uten tvil en gledelig nyhet for alle stilsikre strikkere der ute.

Lala Berlin er på kort tid blitt en stjerne på den internasjonale motehimmel. Verdenskjente film- og motepersonligheter som Claudia Schiffer, Heidi Klum, Cameron Diaz og Natalie Portman er bare noen av dem som har trykket Lalas lekne og feminine, men samtidig enkle og stilrene design, til sitt bryst. Fantasifullt tilbehør, levende mønstre og slående prints er noe av det som har gitt Lala Berlin en internasjonal kultstatus.  Det er annen gang Lala designer for Lana Grossa, og denne gangen har samarbeidet resultert i en leken, men samtidig luksuriøs mor og datter-kolleksjon. Under mottoet ”Same Same but Different” lanseres flere flotte damemodeller og sporty barnemodeller, i tillegg til trendy tilbehør som luer og skjerf.

Du finner et stort utvalg at Lana Grossa garn her

#Diy #knitting #knitstagram #handmade #lanagrossa #cotofine #newproject #gettingstarted

Et bilde publisert av @emmama34

#lanagrossa #selfknitted #knitaholic

Et bilde publisert av Irina (@grueniri)

 

Woolspires favoritt er en deilig og oversized cardigan i lysegrått Garzato Fleece-garn. Den er både trendy, klassisk og komfortabel på samme tid, og du kan bruke den både til hverdagsjeansene og festkjolen, både om vinteren og på kjølige sommernetter. Vi bare elsker den duse gråfargen og den myke og luftige konsistensen. Og best av alt: du behøver ikke å være noen mesterstrikker for å lage den!

Så hvis du er klar for å sette i gang et spennende strikkeprosjekt i sommer og lage dettrendy strikkedesignet fra Lala Berlin, er det bare å ta pinnene fatt.

Du finner et stort utvalg at Lana Grossa garn her

Lana Grossa